FRANGGO WEST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 871 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Franggo West. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 15:19 De kip had weinig geroosterde smaak en de tomatensalade was van oude melige tomaten met nauwelijks een ui erdoor. Die verkopen voor 4,70 is schaamteloos.
1 mrt 2024 om 20:53 The chicken was okay. I ordered at 18.22 and my food arrived at 20.30. There are no options to cancel the order or to chat/call the restaurant. This is unacceptable waiting time.
28 feb 2024 om 16:38 The chicken was too dry for my liking. I ordered it with piri-piri sauce, which was not very flavourful and quite watery.
25 feb 2024 om 20:35 Wij vonden de verpakking er goed uit zien en kwaliteit prima, daardoor waren de verwachtingen hoog. De friet was slap en niet (meer) krokant, de rijst die wordt verkocht als Franggo rijst, maar waarbij geen verdere beschrijving stond was simpel.
25 feb 2024 om 13:11 Ik heb niet de hele bestelling ontvangen. De pastei de nata 2x is nooit bezorgd…
24 feb 2024 om 22:37 Knowhow van goed eten. Simpel, lekker & consistent! En Halal!
24 feb 2024 om 21:04 Kip is heel lekker alleen vindt voor en herl kip 4 stukjes wel heel weini g
22 feb 2024 om 22:23 Eten was redelijk, maar de levertijd van 2 uur was dramatisch, hierdoor was de patat koud en daardoor niet lekker meer, Kip was ok. De tijdsindicatie op de website was irritant, elke keer versprong de geschatte tijd weer. :(
21 feb 2024 om 21:48 Bestel er regelmatig ( 2x per mnd ) vandaag was het voor het eerst slecht . Frites waren lauw en zacht . Kip ok maar weinig vlees
21 feb 2024 om 20:36 Best charcoal grilled chicken in Amsterdam!
18 feb 2024 om 22:07 duurde lang, maar was wel lekker.
18 feb 2024 om 8:56 lekker zoals altijd, bestelling was netjes ingepakt, lekker warm en op tijd bezorgt ********** TOP ......